DataQuiz - Nät/Säkerhet

över 3 år sedan

Den 9 februari är det återigen dags för CGit´s legendariska DataQuiz på GG Bar. Om du av någon anledning missade förra så ger vi dig nu ytterligare en chans att briljera.

Efter en mycket lyckad premiär i höst så är det återigen dags för DataQuiz. Precis som sist kommer vi att hålla till på GG Bar, det kommer vara lika lättsamt och det kommer att vara minst lika trevligt.

Även om frågorna kommer att behandla allt från Super Mario Bros till VXLAN så har vi valt att för detta, och kommande quiz, ha ett tema för kvällen. Den här gången är temat ”Nät/Säkerhet” och det innebär att ungefär hälften av frågorna kommer handla om just det.

Vi bjuder på underhållning, tilltugg, dryck och mingel på hög nivå. Det ni behöver göra är att anmäla er, förbereda er på lämpligt sätt och se till att vara på GG Bar den 9 februari klockan 17.00. Bygg ditt eget lag med ett par kollegor eller kom själv så sätter vi ihop laget på plats.

Då antalet platser är begränsade så rekommenderar vi att du anmäler dig redan idag, vi räknar med att eventet kommer att bli fullbokat.


När - 9 februari, 17.00 -

Vart - GG Bar, Kapellgatan 12 i Göteborg

OSA till seminarie@cgit.se senast den 3 februari.

Om GG Bar - Sveriges första bar för spel, i de flesta former du kan tänka dig! De erbjuder inte bara en härlig miljö utan också erkänt god mat och dryck. Här kan man bland annat ta del av över 50 brädspel, diverse TV-spel, direktsända e-sportmatcher, Quiz på måndagar och onsdagar samt en massa andra roliga events.

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om