Specops - Komplett OS/App Deploy

över 5 år sedan

Sitter ni med en dyr och svåradministrerad SCCM eller med en MDT som saknar Applikations deployment och rapportering? Ingen fara, ljuset i tunneln heter Specops Deploy!

Jag har utvärderat några av Specops olika produkter, och tycker de är väldigt lättadministrerade och användarvänliga. Att hitta en produkt som är lättadministrerad men som ändå har bredd är svårt, men specops har hittat balansen.

Licensformen är licens per PC så Specops Deploy fungerar både för stora som små företag.

Specops Deploy / OS uttökar och integrerar två standardkomponenter från Microsoft (MDT och WDS) med Active Directory för att skapa en helautomatisk lösning som fungerar direkt i din befintliga infrastruktur. Installera om en dator enkelt med ett högerklick från AD:t!

Specops Deploy / App förvandlar din befintliga Windowsinfrastruktur till en lätthanterlig lösning för applikationsdistribution. Distributera en applikation till en AD-grupp, specifik dator/user eller mot ett helt OU i ditt AD.

Specops Deploy / Endpoint Protection Manager - managerar du enkelt och säkert dina Forefront Endpoint proctection inställningar och får kraftfull övervakning. Skapa enkelt rapporter för att se att din miljö mår bra och är up-to-date.

Kontakta mig gärna om ni vill veta mer om Specops!

//Oskar Andersson, CGit AB