News

The latest news from Cgit!

 • CGit växer!

  över 4 år sedan

  CGit välkomnar Daniel Nobelius!

  Läs hela nyheten

  Taggat: CGit IT drift Nyanställd

 • CGit Hjälper!

  över 4 år sedan

  Den senaste tidens nyhetsflöde om flyktingkrisen har knappast gått någon obemärkt förbi. Det är den största humanitära katastrofen sedan andra världskriget och den pågår just i detta nu. Hjärtskärande bilder på familjer som flyr från ohyggliga förhållanden kablas dagligen ut i media. Det är lätt att känna sig maktlös men vi vet att det går att göra skillnad. Tillsammans. Vi på CGit känner att vi vill bidra och hjälpa!

  Läs hela nyheten

  Taggat: CGit CSR UNHCR

 • Hur sårbara är ni?

  över 4 år sedan

  Problemet för många företag idag är att man inte har kontroll på sin nätverkstrafik. Förra generationens brandväggar, de portbaserade, erbjuder helt enkelt inte den visibilitet som krävs för att man skall kunna fatta välgrundade beslut kring sin IT-säkerhetspolicy. Idag är det dessutom inte en fråga OM man har brister i säkerheten eller är drabbad av malware, utan en fråga om i vilken utsträckning man är drabbad. Vi hjälper er att få kontroll.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Palo Alto CGit Säkerhet Informationssäkerhet IPS Anti-Spyware Global-Protect WildFire TRAPS

 • CGit stärker upp med fler IT-säkerhetsanalytiker!

  över 5 år sedan

  Ett av våra snabbast växande affärsområden finns inom IT-säkerhet. Sedan 2013 har vi, tillsammans med bland andra Palo Alto Networks, satsat målmedvetet inom området. Våra tjänster innefattar idag hela Palo Alto’s IT-säkerhetsplattform samt numera även Hostade Brandväggslösningar och analytikertjänster.

  Läs hela nyheten

  Taggat: CGit Säkerhet Nyanställd