News

The latest news from Cgit!

 • Vill du utveckla nästa generations Infrastruktur? CGit söker erfaren Teknisk Evangelist!

  över 2 år sedan

  CGit är ett IT-företag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur sedan 2007. Bolaget är verksamt inom två primära affärsområden; IT-Drift samt IT-Lösningar och levererar tjänster och produkter kopplade till Datacenter, Säkerhet, AI/Deep Learning, IT-Management, Hosting, Nätverk & Kommunikation samt Backup/DR. CGit har kunder fördelade över flera olika branscher och länder.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Rekrytering jobb

 • Pure Storage - nästa generations lagring!

  över 2 år sedan

  Johnny Dahlberg från Pure Storage berättar om nästa generations lagring.

  Läs hela nyheten
 • Dynamisk och utmanande roll som support och drifttekniker.

  över 2 år sedan

  CGit söker en Support/IT-tekniker med erfarenhet av teknisk support. I rollen som IT-Support/tekniker kommer du ingå i en supportgrupp som ger kvalificerad drift och användarsupport till våra kunder. I arbetsgruppen arbetar man varierat med fokus på support, problemlösning och projekt. Rollen är bred och du förväntas lösa ärenden både högt och lågt. Områden som bland annat supportas är operativsystem, servrar, nätverk, samt hårdvara och övrig kringutrustning.

  Läs hela nyheten

  Taggat: jobb

 • CGit storsatsar på AI. Blir Nvidia-partner.

  över 2 år sedan

  Det står nu helt klart att den verkliga konkurrensfördelen för många företag ligger i att kunna använda den enorma mängd information vi har tillgång till på ett effektivare sätt. På så sätt kan företag och organisationer skaffa sig konkurrensfördelar och öka sin lönsamhet. Vare sig det handlar om självkörande bilar, smarta städer, beslutsstöd, framtagande av nya smarta tjänster för konsumenter eller snabbare och mer effektiv tolkning av information.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Infrastruktur AI Deep Learning Nvidia Articiell Intelligens GPU

 • CGit tar hem stororder från Zenuity!

  över 2 år sedan

  ​CGit är extremt stolta över att i dagarna stängt en stor och viktig affär med Zenuity, ett mycket spännande bolag som bland annat utvecklar mjukvara för självkörande bilar. Lösningen är baserad på den absolut senaste tekniken och utgör en av grundbultarna i Zenuitys Deep Learning projekt och spelar en central roll i utvecklingen av Artificiell Intelligens.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Press release AI Deep Learning